Presentem-nos!

Silky Views

Bon dia descobridors!
No us ha passat mai que heu volgut començar un blog però mai us hi heu posat a fer-lo perquè no heu trobat el moment adequat o no sabíeu per on començar? A nosaltres ens ha passat més d’un cop però aquí estem, redactant el primer post del nostre blog que no sabem cap on anirà ni fins on arribarà, però ganes no ens en falten.
Emma
Ens presentem; som l’Emma i la Paula, dues noies de 21 i 23 anys, estudiants de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona. Ens encanta la fotografia i descobrir llocs nous i es per això que hem decidit escriure aquest blog.
Paula

No hi ha millor manera que començar dient-vos que tenim moltes ganes d’ensenyar-vos els millors racons de les nostres terres, dels pobles catalans; llocs secrets, llocs coneguts, llocs amb encant, llocs sorprenents,…; llocs de tot tipus, perquè si teniu ocasió pugueu visitar.
A més, us ensenyarem llocs on menjar o prendre alguna cosa i els llocs culturals de Catalunya. Farem que us submergiu en les millors imatges i gaudiu de paisatges impressionants.
Potser us preguntareu d’on ve el nom SilkyViews i es que en el moment de decidir el nom no ens va costar gaire prendre una decisió. Vam tenir més d’una idea, ens centràvem en noms massa comuns, poc originals i que molta gent ja havia agafat, i és per això que vam intentar buscar un nom diferent. Teníem clar que volíem que tingués relació amb el que es parlaria al blog i d’aquí ve la paraula Views, vistes en anglès. I el Silky? Bé, no volíem posar un adjectiu comú i per tant vam triar Silky, sedós o suau en anglès, perquè la seda es maca, les coses suaus son agradables i amb aquesta paraula no entràvem en la obvietat de Beauty o Fantastic però per a nosaltres té un significat semblant.
Intentarem escriure sobre coses que us agradin i més si ens aneu deixant comentaris. Però, sobretot, escriurem sobre allò que realment ens ompli per poder fer grans posts.
Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Comentaris

  1. Respostes
    1. Gràcies Xavier!
      Esperem que us vagin agradant els posts i que descobriu molts llocs amb nosaltres! :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars