Pantà de Sau



Silky Views

Bon dia descobridors!

Ahir us vam proposar que si passàveu per Folgueroles, no deixéssiu de visitar el Pantà de Sau. Doncs bé, us l'hem volgut mostrar, així agafeu una idea de la naturalesa que recull aquesta magnífica presa. 

Silky Views
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

El riu que desemboca al Pantà de Sau és el riu Ter, i aquest està situat al municipi de Vilanova de Sau, a Osona. 

És un lloc ideal per anar amb els més petits de la casa, que puguin córrer, jugar i fins i tot, un pícnic. Així coneixen de primera mà el que és gaudir de la naturalesa, la tranquil·litat, i les ganes de viure la vida d'una manera més ecològica. 

Silky Views
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Depèn de quina època de l'any l'anem a visitar, trobarem que es veu més o menys tros de l'església que es veu en mig del pantà. Per això és aconsellable veure el procés d'aquest, quan s'omple més o quan pots veure més tros de l'església.

Jo encara recordo quan tenia 7 o 8 anys, que el pantà malauradament estava bastant als límits per causa de la séquia, i vaig tenir la sort de poder entrar a dins d'aquesta església que amaga tanta història. 

Silky Views
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Pels que veniu de la zona de Costa Brava o Girona, podeu anar a buscar l'eix transversal i allà anar direcció Vic. Ja anireu veient que està tot molt ben indicat. No hi ha pèrdua! I si visiteu Folgueroles i el Pantà de Sau, no dubteu en donar-nos la vostra opinió i experiència viscuda! 

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!



Comentaris

  1. Molt boniic! El millor lloc per relaxar-se i agafar bolets a la tardor!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars