Cala Ginesta


Bona nit descobridors!

S'acaba el dia i abans d'anar a dormir us descobrim una cala molt maca de Sitges. Es troba entre Castelldefels i Sitges; de fet, està passat el Port Ginesta de Castelldefels. Aquesta cala és la Cala Ginesta.


És una cala preciosa que queda bastant amagada i és per això que mai està massa plena com les platges dels voltants; i és que les platges de Castelldefels o de Sitges a l’estiu estan plenes i no trobes ni un petit lloc per posar la tovallola. Però, aquesta cala, la coneix només la gent local i no els turistes, així que és ideal per anar a l’estiu a gaudir de la platja sense haver d’estar estirats a la sorra uns sobre els altres.

Per arribar a aquesta cala has de caminar per un caminet molt maco amb dos ponts petits que passen per sobre del mar. Al final del camí, pots anar per diferents camins petits de sorra que et porten fins al mig de la platja.

A més, la cala és preciosa! Té un contrast molt maco entre el mar i la sorra amb la muntanya i la pedra. I té una cosa molt curiosa i és que la muntanya fa uns forats que semblen coves al mig de la platja i als que et pots estirar amb la tovallola els dies de molt sol.

És una cala bastant tranquil·la i ideal per estirar-te, relaxar-te i veure la preciosa posta de sol on el sol s’amaga entre el mar i la muntanya i deixa veure uns colors preciosos al cel. És ideal per desconnectar en ple contrast de la natura! Així doncs, si esteu a prop de Sitges o Castelldefels, aprofiteu per anar a gaudir d’aquesta cala tan especial i a relaxar-vos amb el soroll de les ones del mar.



Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Comentaris

Entrades populars