Castelldefels Platja

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Bona tarda descobridors!

Fins ara, les platges que us hem estat descobrint han estat platges petites. Per això, avui, us volem parlar sobre una platja de sorra fina que és molt llarga i es troba a només 20 minuts de la ciutat de Barcelona; la platja de Castelldefels. Aquesta platja va des de Gavà fins a Les Botigues de Sitges passant per Castelldefels; és tan llarga que uneix tres pobles seguits i acaba amb el Port Ginesta, gairebé tocant la platja de Garraf.

La platja de Castelldefels, al ser tan llarga, és ideal per anar a passejar o córrer per la sorra, vora el mar, disfrutant de la tranquil·litat i el soroll de les ones del mar. També és ideal per anar en bici, a patinar, a passejar o córrer pel passeig, ja que aquest passeig va vorejant tota la platja i només hi han arbrets i matolls que separen el passeig de la sorra. D’aquesta manera, dona la sensació d’estar en plena vegetació al mig de la platja.

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

A l’estiu, la platja està plena de gent i plena de festa ja que obren tots els xiringuitos de la platja tant per anar a dinar com per anar a la nit a prendre alguna cosa amb música en viu de fons. A la platja es fan molts concerts durant tot l’estiu, sobretot durant les festes típiques d’estiu de Castelldefels; Les Festes del Mar. A més, és el lloc per excel·lència on se celebra el Sant Joan i ve gent d’altres pobles i ciutats per poder celebrar-lo a la platja de Castelldefels.

La platja de Castelldefels també és una zona ideal per venir a passar un dia en família i fer diferents activitats; per venir amb nens petits a jugar a la sorra o als diferents parcs que hi ha dins la platja. A més, pels joves, hi ha tot de zones de pistes de vòlei, porteries de futbol i clubs nàutics en els que practicar algun esport d’aigua. Durant l’estiu, s’organitzen diferents tornejos de diferents esport a la sorra i és molta la gent que ve d’arreu de Catalunya per poder participar.

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

A més, a la platja de Castelldefels hi ha una zona de festa i que tothom coneix amb el nom de Playafels. Aquesta zona està plena de gent jove els dissabtes i divendres per la nit i totes les nits d’estiu. Hi ha molts pubs i discoteques a les que anar a ballar o bars més enfocats per anar a prendre alguna cosa i marxar. A més, està ple de restaurants molt bons als que no us podreu resistir.

Així doncs, com podeu veure, hi ha mil i una activitats per fer a la platja de Castelldefels, tant per si el que busqueu és una mica de calma i tranquil·litat com si el que voleu és sortir de festa o a practicar qualsevol esport.

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Comentaris

Entrades populars