Far de Punta s'Arnella

SilkyViews

Bon dia descobridors! 

Avui ens despertem a un lloc encantador, que sembla sortit d'una història d'aquelles que ens explicaven els nostres avis abans d'anar a dormir.
Es tracta del Far de Punta s'Arnella, localitzat a l'Alt Empordà. Concretament està als afores de Llançà, en direcció Port de la Selva.
Rodejat de mar i muntanya. Un camí de ronda l'envolta fins a arribar a un mirador on es poden admirar els dos pobles, i si se segueix caminant, arribes a Port de la Selva. Gaudint de vistes immillorables, a l'esquerra amb el nostre mar Mediterrani i a la dreta amb muntanyes verdes. Es pot admirar aquest gran contrast de colors blaus i verds, que tan bé combinen.
Un lloc ideal per desconnectar de tanta ciutat, per gaudir d'una sortida o posta de sol en bona companyia o de passejar amb la família!

Punta s'Arnella
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

El Far de Punta s'Arnella es va construir el 1913, amb una alçada de 22 metres i una estructura que et recorda a unes illes paradisíaques. S'hi pot arribar a través de motocicletes o cotxes, o caminant pel camí de ronda.
Us animem a que aneu a gaudir-ho personalment, esperem que sigui del vostre gust i sihi aneu, no dubteu en posar alguna de les fotografies vostres als comentaris!

Far SilkyViews
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Far Punta s'Arnella SilkyViews
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Comentaris

Entrades populars