Folgueroles


Bon dia descobridors!

Avui us descobrirem un poble petitó, empedrat i amb molt d'encant, ideal per anar a passar un dia tranquil i relaxat, rodejat d'arbres i silenci. A més, és un poble ideal per anar durant la tardor ja que està ple de castanyers plens de castanyes, els terres tapats per les fulles marrons, taronges i vermelles i la temperatura és ideal per passejar i gaudir ja que no fa la calor de l'estiu però tampoc el fred de l'hivern.

Aquest poble és Folgueroles, un poblet de la Plana de Vic, ciutat fora del bullici i les ciutats però ben a prop i comunicat. El fet d'estar a les afores fa que s'hi pugui passejar tranquil·lament i ens ofereix un paisatge privilegiat pels amants de la natura. Figueroles és ideal fer esports a l’aire lliure i gaudir del senderisme i l'entorn de muntanya que ofereix.

Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Passejant per Folgueroles pots descobrir un poblet petit d'interior, amb carrers estrets i empedrats i una gran plaça al centre del poble amb l'Església i l'Ajuntament. A més, també hi ha una paradeta de pollastres a l'ast, al centre de la plaça, en la que es fan unes cues llarguíssimes. 

Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 


Si vas a Folgueroles a passar el dia no dubtis en menjar carn a la brasa. Per això us recomanem un restaurant discret que queda endinsat al bosc i a dos minuts de Folgueroles, pel caminet de la muntanya de Sant Julià de Vilatorta, en una zona de pícnic i amb una font al mig. És una zona ideal per dinar tranquil en mig de la natura o per famílies amb nens ja que hi ha molt espai perquè puguin córrer i jugar al parc que hi ha allà al costat. 

Ah, i que no se'ns oblidi, si teniu temps, no podeu deixar de visitar el pantà de Sau! 

Quin serà el pròxim destí?

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 

Comentaris

Entrades populars