Plaça Catalunya - Barcelona

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 
Bon dia descobridors!

Fins ara us hem estat descobrint poblets preciosos de Catalunya que probablement algun d’ells no el coneixíeu; però avui us volem parlar d’una de les parts de la meravellosa ciutat de Barcelona més visitades per tothom d’arreu del món, la plaça més coneguda de la ciutat, Plaça Catalunya.

La Plaça Catalunya és el punt d’unió entre el nucli antic de la ciutat i l’Eixample. A partir d’aquesta plaça comencen alguns dels carrers més importants de la ciutat, com ara; la Rambla, la Rambla Catalunya, Passeig de Gràcia, les rondes de la Universitat i de Sant Pere, el Carrer Pelai i l’avinguda de Portal de l’Àngel. És el centre de la ciutat!

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 
La Plaça Catalunya està sempre plena de gent, tant d’aquí com de fora que venen a conèixer la ciutat, ja que no només està a prop de grans monuments gaudinians com ara La Pedrera o la Casa Batlló sinó que a més és una zona plena de botigues, centres comercials, bars, restaurants i hotels, ideal per anar a passar el dia.

És una plaça preciosa que no us podeu perdre si veniu a la ciutat de Barcelona. I no només la plaça sinó que si veniu, aprofiteu i passeu tot un dia per la plaça i els seus voltants ja que trobareu meravelles històriques i bons restaurants on dinar. Deixeu-vos sorprendre pel centre de la ciutat de Barcelona! I ben aviat us anirem descobrint poc a poc altres llocs preciosos d’aquesta gran i meravellosa ciutat.

 Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26 
Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!


Comentaris

Entrades populars