El Barri Gòtic de Barcelona

Fotografia cedida by Instagram @sostreets Copyright
Bona nit descobridors!

Avui us descobrim un trosset de Barcelona, un dels barris amb més encant i més visitats tant per turistes com per residents, ple de monuments històrics i arquitectura molt ben valorada arreu del món,...¡avui us presentem el Barri Gòtic!

Fotografia cedida by Instagram @pauaymiphoto Copyright

El Barri Gòtic és un dels quatre barris que formen el districte de la Ciutat Vella de Barcelona. Va ser la Barcelona medieval la que va propiciar la construcció d’esglésies i palaus gòtics que han fet que avui sigui un barri amb tant encant.

Aquest barri és ideal per anar a passejar, a perdre’s pels carrerons medievals estrets i empedrats que semblen un laberint. És un barri ple de restaurants i botigues de tot tipus. Una de les coses més típiques i que heu de fer algun dia que podeu és anar a menjar xocolata amb xurros a la tradicional xocolateria del Carrer Xuclà.

Fotografia cedida by Instagram @sostreets Copyright

És un dels barris més turístics ja que es troben diferents peces arquitectòniques com ara la Catedral de Santa Eulàlia, la Plaça Sant Jaume on es troben l’Ajuntament i el Palau de la Generalitat de Catalunya, la Plaça Sant Felip Neri coneguda per la font que s’hi troba al centre de la plaça, la Plaça Reial que es troba situada prop de Les Rambles, el Portal de l’Àngel conegut especialment pel gran nombre de botigues que hi ha, la Plaça Nova o el Barri Jueu, conegut com El Call, que tot i que va ser abolit fa més de 600 anys, encara és possible trobar restes del que va ser el barri jueu de la ciutat.

Fotografia cedida by Instagram @pauaymiphoto Copyright

 Fotografia cedida by Instagram @sostreets Copyright

És un barri ple de reconets amb molt d’encant, ideals per fer fotografies i per anar descobrint poc a poc mentre gaudiu dels ponts i l’art gòtic que formen el barri. Així que, us recomanem que hi aneu tot un dia sencer, sense presses i disposats a perdre-us pels seus carrers.


Fotografia cedida by Instagram @sostreets Copyright

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!


Comentaris

  1. Quin barri tant ben lograt i quina gran representació!! Un gran treball!!!!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars