Flax&Kale - Barcelona

Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26

Bona tarda descobridors!

Avui, com cada dimecres, us descobrirem un preciós restaurant de Barcelona del grup Teresa Carles; el Flax&Kale. Es troba al centre de Barcelona, al Carrer Tallers, molt a prop de Plaça Catalunya i de Plaça Universitat. A més, des de fa poc, també podeu trobar-lo al nou H&M que fa cantonada a Passeig de Gràcia, tot i que aquest és més petitó i no serveixen plats sinó que està pensat per anar a prendre un cafè amb una pasta o per comprar menjar per emportar.nóue esyqe xe fa cantonada au
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26

És impossible anar a aquest restaurant i no enamorar-te. Fan sucs creatius i cuina semi vegetariana sostenible en un ambient urbà-chic que serveix esmorzar, brunch, dinar, berenar i sopar; obre a les 9h del matí i no tanca fins les 23:30h de la nit. Es caracteritza per una cuina saludable, equilibrada i vegetariana però en la que també t’hi pots trobar plats amb peix, ja que el més important per aquest restaurant és el menjar sa i de qualitat. Tenen una cuina molt àmplia i variada; 6 menús diferents segons l’hora del dia, ja que no serveixen el mateix a les 9h del matí per esmorzar que a les 21h del vespre per sopar. En aquesta web trobareu els diferents menús perquè us pogueu descarregar amb els plats que se serveixen i els seus preus corresponents.
A més, el local és molt gran, té 2 pisos i una terrassa, uns sostres altíssims i amb una estètica novaiorquesa. És un espai molt il·luminat gràcies als enormes finestrals que té i que donen directament al famós Carrer Tallers. Està decorat amb molta gràcia, elegància i senzillesa, i les taules són llargues amb bancs i coixins i també hi ha taules rodones petites amb cadires.
Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26

És un restaurant ideal, amb molt encant i molt tranquil. Us sorprendrà! Podreu provar des d’un suc amb tot tipus de fruites i verdures, fins a unes hamburgueses roses o verdes. Això sí, si hi aneu, aneu aviat ja que sempre hi ha molta cua i és un dels restaurants amb més d’èxit de Barcelona. Probablement us facin esperar, però val la pena!


Copyright by Instagram @silkyviews @piiula3 i @emmagiber26

Descobreix per créixer, descobreix per viure, descobreix per ser feliç! Ens seguirem descobrint als pròxims posts!

Comentaris

  1. És un restaurant increïble i les fotos són precioses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que si! Es menja molt bé!
      Moltes gràcies!:)

      Elimina
  2. Quina Bona pinta! S’hi haurà d’anar!:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si! Si no hi has estat abans l'hauries de provar! :)

      Elimina
  3. Un dels meus restaurans preferits de Barcelona sens dubte!!

    ResponElimina
  4. Uff un dels millors llocs on he anat a menjar! Bonisisim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, està boníssim! És un dels nostres preferits! :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars